Kilimanjaro 2019 voor ALS

Piotr Les

( Inzamelactie )

van totaal € 5.895 (25%)

Mijn naam is Piotr Les, ik ga in 2019 de Kilimanjaro beklimmen, de hoogste berg van Afrika (5895 m). Dit wil ik doen ter nagedachtenis aan mijn collega Pieter die in maart 2018 is overleden aan ALS. Pieter heeft slechts 38 mogen worden, en laat een dochtertje van 5 jaar oud achter die haar vader zal moeten missen. Slechts 1 jaar geleden, toen Pieter de diagnose ALS kreeg, was ik mij er niet bewust van hoe vreselijk en ingrijpend deze ziekte kan zijn. Hoe snel het kan gaan en ook hoe machteloos het voor mij voelde dat ik niets voor hem kon doen. Dit was voor mij ondraaglijk. Voor de familie en vrienden moet dit nóg erger geweest zijn! Ik heb besloten om geld te gaan inzamelen door het beklimmen van bergen. Ik zoek daarvoor mensen die me financieel en mentaal willen sponsoren. Met deze actie wil ik aandacht vragen voor de onderzoek naar ALS en ALS patiënten. Er is nog veel geld nodig om onderzoek te doen naar de toekomstige genezing van ALS. Mijn eerste doel is de Kilimanjaro beklimmen. Dit is de hoogste berg in Afrika, met een top op 5895 meter boven de zeespiegel. Bij deze reis neem ik ook een steen van de Etna vulkaan mee, die ik van Pieter gekregen heb. Ik heb Pieter beloofd dat ik deze steen zal achter laten op de top van Kilimanjaro. Zo kan ik mijn steentje bijdragen aan het verhelpen van deze vreselijke ziekte! Ook ú kunt uw steentje bijdragen om meer aandacht te vragen voor ALS en ALS patiënten! Hoe? Door mij te sponsoren!! Dit kan door het achterlaten van uw gegevens op mijn persoonlijke actiepagina via Stichting ALS en uw bijdrage direct over te maken.                                                                                                                                                                                                                                                                        .....................                                                                                                                                                                                                                                                                                                            

Bijna 3 manden geleden is mijn actie voor ALS begonnen en nu al € 894 Donaties !!!
HARTELIJK BEDANKT VOOR JULLIE STEUN !

Ik heb veel leuke reactie ontvangen en mentale steun, mijn dank gaat dan ook zeer zeker uit naar al mijn sponsoren, vrienden, werkcollega’s , zakelijke relaties, dankzij jullie kan ik mijn doel bereiken!!!

Inmiddels ben ik ook druk bezig met voorbereiding qua fysieke conditie en natuurlijk ook de planning van de expeditie; uitrusting zoals slaapzak, rugzak, trekking schoenen, maar ook de kosten van de trekking zelf. Daarvoor heb ik ook een kleine hulp van jullie nodig; alle tips over goedkope, afgeprijsde trekking uitrusting, financiële bijdrage, of ben je zelf bergwandelaar en heb je zelf onnodige materiaal, dat alles is van harte welkom. Wil je mijn reis sponsoren neem dan contact met mij op. Heb ik je geïnspireerd en wil je ook me doen aan de expeditie, dan ben je ook van harte welkom!

De exacte datum van de expeditie staat nog niet vast, maar ik ben van plan om in de maand Mart/September 2019 de top van Kilimanjaro te bereiken.

https://www.facebook.com/Kilimanjaro-2019-VOOR-ALS-393967577739658/?modal=admin_todo_tour               

 

Kilimanjaro hakuna matata!!!

beste vrienden er is zo veer! :)
de data van vertrek is bekend

Dat is de 26-8-2019 geworden !!! yupieee :)
We gaan knallen op naar de top.

Nu harde training.

 

Het is zover, morgen begint mijn reis naar de top van Kilimanjaro!!!

Zou je denken - eindelijk! maar het afgelopen jaar is ontzettend snel voorbij gegaan! Ik heb twee doelen vast gehouden: mij goed voorbereiden en de top bereiken, voorbereiding heb ik al achter de rug nu de top nog!

Dankzij veel steun en financiering ben ik nu in staat om mijn actie te laten slagen.

Hartelijk dank daarvoor! 

https://www.facebook.com/Kilimanjaro-2019-VOOR-ALS-393967577739658/?modal=admin_todo_tour      

 

Op 03-09-2019 om 06:25 heb ik met veel moeite de top van Kilimanjaro bereikt 5895 m, ontzettend blij en opgelucht dat ik mijn doel kon veroveren; meer aandacht voor de ziekte ALS, maar ook eigen bagage van emoties welke ik een grote deel van mijn leven mee heb gedragen - daarachter laten.
Het tekort aan zuurstof was tijdens de klim naar de top erg voelbaar, het is bijna niet  voor te stellen hoe moeilijk  het is om adem te halen met 50% minder zuurstof, wat dat met je lichaam doet. Het gevoel die een ALS patiënt dagelijks heb.  
Bij deze wil ik jullie bedanken voor de steun en veel positieve reacties, dat motiveert mij om verder te kijken dan alleen een eenmalige actie.  

Breng deze pagina extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken van deze pagina, dus ook vrienden, familie, collega's, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is, dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.

Bekijk alle
€ 15 09-08-2019 | 16:58
€ 100 15-07-2019 | 12:43 Mooie actie voor een goed doel! Jouw verhaal aan de desk van de Bouwmaat heeft ons doen besluiten om jouw actie te sponseren.
€ 25 22-06-2019 | 14:37 Veel succes Piotr! Neem je een steentje van daar mee terug voor ons?
€ 25 21-06-2019 | 20:00 Succes met je tocht ter nagedachtenis aan Pieter.
€ 10 20-06-2019 | 00:08